ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ

Compact– Διαχείριση Συνεργείου

Το Compact –Διαχείριση Συνεργείου αποτελεί μια προσιτή λύση για κάθε επαγγελματία του επισκευαστικού κλάδου οχημάτων, που θέλει να μηχανοργανώσει την επιχείρηση του εύκολα, γρήγορα, απλά και οικονομικά. Περιέχει όλα όσα χρειάζονται για να εκτελεστούν οι καθημερινές εργασίες της επιχείρησης και πλήρη στατιστικά στοιχεία πωλήσεων, χρεώσεων, αγορών, ειδών, πελατών και προμηθευτών.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει:

·         Αναλυτικό Αρχείο Οχημάτων

o   Αναλυτικό αρχείο οχημάτων ανά πελάτη με πλήρη στοιχεία ανά όχημα (Στοιχεία οχήματος, Στοιχεία κατόχου, Τεχνικά στοιχεία, Ειδικές πληροφορίες, Φωτογραφίες οχήματος, Σχόλια – Παρατηρήσεις, Μάρκα, Μοντέλο, Χρώμα, κτλ.)

·         Πολυκριτηριακή Αναζήτηση

o   Πολυκριτηριακή αναζήτηση οχημάτων και δυνατότητα : Μεταβίβασης πλαισίου, Αλλαγής αριθμού κυκλοφορίας, Συνιδιοκτησίας, Αλλαγής αριθμού πλαισίου, Σύζευξης οχημάτων.

 

·         Ιστορικό Επισκευών

o   Πλήρες ιστορικό επισκευών οχημάτων με εμφάνιση της αντίστοιχης εντολής εργασίας και ανάλυση των εργασιών και ανταλλακτικών που αφορούν την εντολή, τους τεχνίτες που τη διεκπεραίωσαν, των χρόνων των εργασιών, του κόστους των εργασιών και των ανταλλακτικών, των παραστατικών που εκδόθηκαν, των παρατηρήσεων του πελάτη και του συνεργείου.

 

·         Τμήματα Συνεργείου

o   Υποστήριξη δυνατότητας διαχείρισης : Πολλαπλών συνεργείων, Τομέων συνεργείων, Τμημάτων, Τεχνιτών, Τεχνικών συμβούλων.

 

·         Κατηγορίες Χρεώσεων

o   Υποστήριξη παραμετρικά οριζόμενων ειδών γραμμών εντολής εργασίας (Κανονική χρέωση, Εγγύηση, Εσωτερική χρέωση, Ασφάλεια)

 

·         Κόστος Εργατοώρας

o   Δυνατότητα διαφοροποίησης κόστους εργατοώρας ανά : Μάρκα - Μοντέλο οχήματος, Κωδικό συνεργείου, Κατηγορία Χρέωσης.

 

·         Εργασίες - Ωροκατάλογος

o   Διαχείριση αρχείου εργασιών και υποστήριξη πολλαπλών ωροκαταλόγων ανά μάρκα και μοντέλο οχήματος

 

·         Set Εργασιών – Ανταλλακτικών

o   Πρότυπη βιβλιοθήκη με set εργασιών και ανταλλακτικών ανά κατηγορία επισκευής

 

·         Εντολές Εργασίας

o   Εφαρμογή διαχείρισης εντολών επισκευής οχημάτων με δυνατότητα πληροφόρησης στη δημιουργία της για : Υπόλοιπο πελάτη, Λήξη κάρτας ελέγχου καυσαερίων, Λήξη ΚΤΕΟ, Παρατηρήσεις προηγούμενης επίσκεψης, Αναμενόμενα ανταλλακτικά.

o   Υποστήριξη της διαδικασίας και αναλυτική παρακολούθηση των εργασιών, των ανταλλακτικών και των τεχνιτών που εργάζονται στην εντολή επισκευής. Καταγραφή των απαιτήσεων του πελάτη και των παρατηρήσεων του συνεργείου. Αναλυτική κοστολόγηση της εντολής επισκευής. Δυνατότητα εφαρμογής πολιτικής εκπτώσεων και αυτόματη έκδοση πολλαπλών παραστατικών.

o   Ελεύθερα οριζόμενη από την επιχείρηση φόρμα εκτυπωτικού.

 

·         Διαχείριση Πελατολογίου

o   Ειδικές εφαρμογές για υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών και ταυτόχρονα για προγραμματισμό αύξησης διελεύσεων του συνεργείου σας (Καθυστερούμενοι πελάτες, Λήξη κάρτας ελέγχου καυσαερίων, Συχνότεροι πελάτες, Λήξη προθεσμίας ΚΤΕΟ)

o   Καθώς και λήξη προβλεπόμενης ημερομηνίας προγραμματισμένης επόμενης επίσκεψης.

 

·         Στατιστική Ανάλυση

o   Πολυκριτηριακή και πολυεπίπεδη στατιστική ανάλυση με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς κριτηρίων και απεικόνιση συνολική και αναλυτική με ανάλυση ανά : Μάρκα, Μοντέλο, Εντολή εργασίας, Έτος κυκλοφορίας, Τεχνίτη, Τμήμα συνεργείου, Είδη χρεώσεων, Πλαίσια) και ανά συνεργείο σε ελεύθερα οριζόμενο εύρος ημερομηνιών

o   Στατιστική ανά κωδικό εργασίας και κωδικό ανταλλακτικών με σύνολα και αριθμό εμφάνισής τους σε διάστημα ημερομηνιών.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

  • Με μια σειρά στρατηγικών κινήσεων και συνεργασιών και πάντα με γνώμονα την ισχυρή τεχνογνωσία που διαθέτουμε, επενδύσαμε και αναπτύξαμε πρωτοποριακές λογισμικές εφαρμογές, αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων από το χώρο των οχημάτων.

    Η ευελιξία των εφαρμογών μας, σε συνδυασμό με την συνέπεια, αξιοπιστία και εμπειρία μας, έχει οδηγήσει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελληνικής αγοράς, να έχουν εμπιστευτεί την οργάνωση των επιχειρήσεων τους στην ACT.

Δείτε Περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

 
  • home ACTAE
  • phone211 3009300 (9:00 - 17:00)
  • mailinfo@actae.gr
  • mapΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 367