Powerbutton

ACT INFO

Popupbutton Download

ACT Downloads

Popupbutton News

ACT News

Popupbutton Manuals

ACT Manuals

Popupbutton Blog

ACT Blog

Λήψη αντιγράφων ασφαλείας (Backup) των αρχείων του συστήματος πληροφορικής της ACT

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στο θέμα της τακτικής λήψης αντιγράφων ασφαλείας (Backup) των αρχείων του συστήματος πληροφορικής της ACT, που είναι εγκατεστημένο στην επιχείρηση σας. Σας ενημερώνουμε, ότι η λήψη Backup των αρχείων της επιχείρησης σας δεν είναι συμβατική υποχρέωση της ACT.

Η απώλεια ψηφιακών δεδομένων, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μη υπολογιζόμενες ζημιές για τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Η προστασία δεδομένων, όπως επίσης και η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των υπολογιστικών συστημάτων, πρέπει να συγκαταλέγονται μεταξύ των προτεραιοτήτων μιας σύγχρονης επιχείρησης.
Η απώλεια των δεδομένων μπορεί να προκύψει από μια πληθώρα πιθανών λόγων όπως ακούσιες διαγραφές αρχείων, προσβολή από ιούς (από email, ιστοσελίδες), βλάβη στο υλικό του υπολογιστή (π.χ. κατεστραμμένος σκληρός δίσκος) ή ακόμα και γενικότερες καταστροφές (πλημμύρες, πυρκαγιές κτλ.). Παράλληλα οι επιθέσεις από hackers πληθαίνουν (και σ΄ εταιρείες του κλάδου των οχημάτων), όπου απειλώντας με καταστροφή της βάσης δεδομένων των συστημάτων, ζητούν χρήματα (ή ψηφιακά χρήματα - bit coins) για την ανάκτηση των δεδομένων (αρχεία).

Η εταιρεία TECHNICOM συνεργάτης της ACT, σας προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες:
• Εντοπισμός και επιλογή σημαντικών αρχείων
• Λήψη αντιγράφου σε φυσικό αποθηκευτικό μέσο καθημερινά
• Μεταφορά και αποθήκευση των δεδομένων στο cloud
• Μεταφορά και αποθήκευση των δεδομένων σε δεύτερο cloud server
• Καθημερινή ενημέρωση για την πορεία των διαδικασιών του backup
• Κρυπτογράφηση δεδομένων
• Άμεση μεταφορά και αποκατάσταση δεδομένων (Restore)
• Ιδιωτικό συμφωνικό συνεργασίας

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα θέματα Backup και για την δική σας επιχείρηση, παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας της TECHNICOM (κος Γιώργος Συρρής): 2106090850 & 2102208762 ή στην ACT: 2113009300

Με εκτίμηση
ACT Α.Ε.

Backup